Perfekt anpassad för din vardag

Nya Invacare MyOn, en del av dig och din personlighet Se video

Vi presenterar nya Invacare MyOn

Idealisk för den användare som vill vara aktiv, ha kontroll och leva livet fullt ut. Låt MyOn bli en del av din personlighet och lev ett aktivt liv i en rullstol du kan lita på. Letar du efter en rullstol med goda köregenskaper, en låg vikt och är lätt att hantera och fälla ihop. Då är MyOn en stol för dig!
types of wheelchairs

Visa din personlighet

Du har själv friheten att designa din MyOn efter din personliga stil. Välj dina färgkombinationer och se resultatet här.

Accentfärger

* Observera att färgerna som visas kan skilja sig något mot hur de ser ut i verkligheten.

Kvalitet och design

MyOn har en mängd olika funktioner och tillbehör som hjälper dig att skapa den perfekta stolen för dig. Utöver att vara kompatibel med övriga produkter från Invacare, har MyOn också vunnit Red Dot Award 2015, ett av de mest prestigefyllda designpriserna.
folding wheelchair
1/6

Justerbar sits

Anpassning av sitsen görs enkelt med band, så att du kan finjustera stolens balanspunkt. I tillägg till det så finns det på sitsen till MyOn en ficka för praktisk förvaring av t.ex. telefon eller nycklar.

cheap wheelchairs for sale
2/6

Flera val av benstöd

Benstöden kan enkelt svängas inåt eller utåt. Man kan välja mellan 70o, 80o eller 90o vinkel, vinkelställbara benstöd eller amputationsstöd. Går även att få med fast ram med 80o vinkel för de mer aktiva brukarna.

transit wheelchair
3/6

Swing-away och avtagbara armstöd

Ett flip-up armstöd för smidigare förflyttning och möjlighet att enkelt justera hur långt bak armstödet skall vinklas bakåt. Armstödet kan också vändas eller tas bort. Hemiarmstöd finns som tillval.

commode wheelchair
4/6

Ryggklädsel

Ryggklädseln till MyOn med sina två kännetecken: En ficka för förvaring och ett reflekterande band för bättre synlighet, något som ökar säkerheten för dig som sitter i stolen.

ultra lightweight wheelchair
5/6

Lättviktshjulskydd

Däckskydden är inte bara snygga, utan är också lätta, för att hålla stolens vikt så låg som möjligt. Givetvis avtagbara så att man bara behöver använda dem när det behövs, antingen vid dåligt väder eller vid dåligt underlag.

pink wheelchair
6/6

Snygga framhjul

De lätta framhjulen ger ett sportigt och elegant utseende. De finns från 4" till 7" inklusive aluminium soft roll. Du kan välja mellan tre färger på gaffeln: silver, lila och blått.

wheelchair suppliers

Vad tycker användarna?

wheelchair user

Richard Peters

"Denna stol känner inga begränsningar. Den upplevs som en naturlig del av mig. Den ger mig möjlighet att uppleva nya saker och ha kontroll i mitt liv."
wheelchair woman

Sarah Williams

"Den ideala matchningen med min aktiva livstil."
Kompromissa inte med tillförlitlighet, komfort, stabilitet och design. Upplev fördelarna med den nya Invacare MyOn och upplev hur det är att ha en rullstol att vara stolt över.