Den perfekte match for din livsstil

Nye Invacare ® MyOn®HC,
en del av din personlighet
Se video

Introduserer nye Invacare MyOnHC

Ideell for aktive brukere som vil ha kontroll og leve livet fullt ut. MyOnHC er en forlengelse av deg og din personlighet, en stol som gjør at du kan ha et aktivt liv i en stol du kan stole på. For de som ser etter gode kjøreegenskaper, enkel håndtering, oppbevaring og transport, er denne stolen med sine to patenter og lette konstruksjon stolen for deg.
rullestol

Gjør den personlig

For å gi deg friheten til å designe en stol tilpasset din personlige stil, finnes det mange farger å velge i. Velg dine farger og se resultatet til høyre.

Tilbehør

* Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra de som vises ovenfor

Kvalitet og stil

I tillegg til å være krysskompatibel med andre Invacare-produkter har det nye designet til Invacare MyOnHC vunnet Red Dot Award 2015, en av de mest prestisjefylte designpriser.
manuelle rullestoler
1/6

Justerbart sete

Tilpasning av setet kan gjøres enkelt ved hjelp av setestroppene, for å enkelt finjustere tyngdepunktet i stolen. I tillegg kommer MyOnHC med en praktisk lomme hvor du kan oppbevare dine småsaker, som penger, nøkler og mobil.

håndsykkel
2/6

Bredt utvalg av benstøtter

Benstøttene kan svinges enten innover eller utover. Du kan velge mellom 70o, 80o eller 90o benstøtter, vinkelregulerbare benstøtter eller amputasjonsstøtte

reiserullestol
3/6

Svingbare og avtakbare armlener

Det smarte armlensbeslaget og den enkle skruejusteringen sikrer at armlenet kan festes når det er vippet tilbake, noe som sikrer en smidigere forflytning. Det tilbys hemiarmlene som tilvalg.

kjøpe rullestol
4/6

Ryggtrekk

MyOnHC ryggtrekk har to viktige funksjoner: En lomme for oppbevaring og en refleksstripe på trekket for bedre synlighet og økt sikkerhet.

bredde på rullestol
5/6

Lettvektsskjermer

De tøffe hjulskjermene har lav vekt, som sikrer lav totaltvekt for produktet. De er også avtagbare, som gjør at den kan benyttes når vær og føre tilsier det.

rullestol barn
6/6

Tøffe svinghjul

De lette svinghjulene tilbyr et sporty og tøft utseende. De er tilgjengelig fra 4" til 7" inkludert aluminiums softroll, og man kan velge mellom 3 ulike farger på de: Sølv, lilla og blå.

terreng rullestol

Hva brukerne synes

snusirkel rullestol

Richard Peters

"Denne stolen har ingen grenser. Den føles ut som en naturlig forlengelse av meg, og gir meg muligheten til å ta kontroll over mitt liv og lar meg oppleve nye ting."
lett rullestol

Sarah Williams

"En ideell stol for min aktive livsstil."
Ikke gå på kompromiss med komfort og moderne design. Opplev fordelene med den nye Invacare MyOnHC og opplev hvordan det er å ha en rullestol du kan være stolt av.